TROIKA CLUB

+381 69 576 5360

Troika Klub
Novo mesto u gradu sa tehno muzikom

Dobrodošli u potpuno obnovljeni Troika Club, gde je duh noćnog života u Beogradu ponovo rođen! Nakon zapanjujuće renovacije 2023. godine, Troika se pojavljuje kao simbol modernosti i uzbuđenja u srcu Savamale.

Troika koktel bar se nalazi u samom srcu Savamale, pored noćnog kluba Hype na adresi Karađorđeva 46. Dizajniran je u stilu barova na Menhetnu u Njujorku, posvećen hedonističkoj kulturi, a glavne stvari su kvalitetna muzika, još bolja usluga i vrhunski kokteli, kako premium tako i standardni.

Troika bar je pretežno mesto za izlaske nakon ponoći, sa dominantnim šankom kao DJ pultom kao konceptualnim produžetkom za noćni provod, sedištima koja ne razdvajaju, već povezuju ljude, dizajniranim od strane arhitekte Marka Basarovskog.

Dogadjaji u Troika Klubu:

Troika Kluba radi 3 dana u nedelji. Sredom, Petkom i Subotom, od 22 do 03.

Zakoračite unutra i osetite puls grada dok vas pozdravljaju zvuci tehno muzike odabrane od strane najboljih DJ-eva u Beogradu. Među njima, legendaran Vuk Vukosavljević, elektrizirajući bitovi Aleksa Bojovića i dinamični setovi Neksija obećavaju da će vašu noć podići na nove visine.

Kakve vrste stolova postoje u Troika Klubu?

Uslovi:

BARSKI STO

1 flasa zestine

Visoko sedenje

1 premium flasa

VIP

2 premium bottles flase

ULTRA VIP

3 premium flase

Sa svojim elegantnim dizajnom i najsavremenijim sadržajima, Troika postavlja scenu za neponovljivo iskustvo noćnog života. Izgubite se u ritmu muzike, okruženi živom publikom noćnih zabava iz svih sfera života.

Dakle, da li ste lokalac koji traži vrhunski izlazak ili posetilac željan da se uroni u legendarnu noćnu scenu Beograda, Troika Club vas poziva da budete deo nečeg zaista posebnog. Pridružite nam se dok plešemo u noć i stvaramo uspomene koje će trajati ceo život.

5/5
Zainteresovan si za bottle service i VIP uslugu?

Pogledaj celokupnu ponudu vip ponuda i klubova koje nudimo:

Pogledaj i ostale klubove: